MI GORDA BELLA Mi GORDA BELLA: you make me sick...

Thursday

you make me sick...


macam ni lah muke aku tadi

assalamualaikum dan selamat petang, harini kelas batal.. so aku dengan excitednya pergi ke port melepak aku yang paling best, jeng,,jeng,..tesco, best taw dapat pakai wi-fi free.. mood happy kanak-kanak ribena aku tetibe mati apabila..sepasang merpati tak takut mati duduk berhadapan dengan aku, kenapa dan mengapa aku cakap mcm tu? sebabnya..mereka telah membuat onar didepan aku dan juga orang2 ditesco ni
,
siries aku xpaham...xde kemaluan ke mereka ni, oppss! sory agak 18sx disitu, huhuhu kot ye kalau xtahan dah, apekata nikah cepat2...pastu dok jeling2 kat aku, adui cik adik..takdak maknanya aku nak usha pakwe ko tuh..

pastu bila orang kat sini pakat dok berdehem-dehem, boleh pulak buat muka suci..
haish..siriesly kau buat aku loya, loya sangat..damn..




p/s- taulah hari ni malam minggu, jangan la dok sangap tara tuh sangat,
okeylah nak window shopping ni, sapa nak ikut?? huhuh..
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

3 pengomen terhebat:

  1. wahh, buat macam tu tengah orang ramai? serious tak malu.

    ReplyDelete
  2. xada kesedaran sivik lah tu.. ish2

    ReplyDelete
  3. taw xpe..klu kat kl agk le trime la, tp kat sungai petani..huishhhhh...geli kot, sikit lg je nk kn warning olh securty tesco,.....

    ReplyDelete

Followers









































 
Copyright © . All Right Reserved by Zatul Zaza Nisham