MI GORDA BELLA Mi GORDA BELLA: bila si dia kata * i miss yOu *

Tuesday

bila si dia kata * i miss yOu *




click utk tumbesaran.


semasa dalam kelas tadi, tengah dok khusyuk dengar lecturer ngajar, henpon dalam poket gegaq-gegaq, seluk-seluk poket dan capai phone, terus open inbox..rupa-rupanya meseg dari enchek boyfie .. gaga...olo-olo so sweet la enchek boyfie ni. dia kata dia rindu saya..
terus tersengih macam ungka dapat bunga, sampai lecturer panggil nama pun tak dengar..
pastu kena perli pulak...

En lecturer - zaza OH zaza

Zaza- tengah tengok skrin henpon sambil sengih2

En lecturer- zaza!

zaza- dengan muka suci ( O__O) yes sir?

En lecturer - abaq dekat cik abg, tunggu sat kelas nak habih dah,

zaza- erk...sambil tersipu-sipu malu

En lecturer - zaza jawab soklan saya ni, give me 1 spesis harmful stomach bacteria

zaza- erk..sambil pandang kiri -kanan pastu depan, E-C0li sir

En lecturer- nasib baik betul, kalau dak, saya nak denda tulis nama bakteria 100 kali

zaza- uishh kijamnya sir, tapi bangga sat dapat jawap soklan sir

selepas itu, kelas pun habis....
terus capai phone n text him back





p/s- untuk adik-adik yang masih bawah umur, jangan tiru aksi-aksi di atas, bila dalam kelas , pastikan you all beri perhatian, jangan jadi macam akak taw, dear sayang, i love you..<3

huggies and kissie
xoxo
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 pengomen terhebat:

Followers









































 
Copyright © . All Right Reserved by Zatul Zaza Nisham